Membuka Syarikat Sendiri

Korang tak ada kerja?
Ingin memulakan perniagaan sendiri?
Tak tau mana nak dapat sumber barang?

Macam ni, tadi aku terjumpa satu laman web ni. Memang menarik, dan kalau korang menjawab ya untuk semua soalan-soalan diatas, baca post ni sampai habis.




Ada satu laman web ni, dia mengumpulkan lebih 1000 pengilang-pengilang dari Negara China dan korang boleh berurusan direct dengan diorang melalui laman web tersebut. Korang boleh tempah apa-apa jenis barang untuk dijual. Barang-barang ini termasuklah dari sebatang pensel ke sebuah lori. Tapi, dengan syarat barang yang korang nak beli kenalah banyak. Lebih 1000 rasanya. Korang dah macam jadi pengedar la..

antara barang-barang yang mereka nak jual :



Link Ke Laman Web

1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...