Baca Komik Naruto dalam Bahasa Malaysia

Korang pernah tefikir nak baca naruto dalam bahasa melayu? Tapi kalau cari kat google/bing mesti tak dapat..



Buku Naruto Edisi Melayu

tadaaa....pergi beli kat kedai mamak la..ini dia contoh buku yang aku pernah beli..harga dia RM4.80 korang boleh dapat vcd percuma kalau bernasib baik.
Gambar hisasan : Kedai Buku Mamak

3 ulasan:

  1. alah ini bloger apa sih bingung gw

    BalasPadam
  2. di sebabkan entry ni lah aku mengambil langkah untuk mengtranslate naruto dalam bahasa melayu dri volume 1 sampai paling latest,kalau ada masa meh la singgah http://narutokoleksi.blogspot.com/

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...