Baca Buku Percuma

Dari dulu lagi kalau aku nak baca buku, aku akan ke Kinokuniya, KLCC untuk beli buku. Tak pun baca kat situ je. Tapi sejak awal tahun ni kalau aku nak baca buku guna komputer je. Mula-mula aku cari kat e-book guna torrent, tapi sejak torrent makin lambat ni, aku jumpa tempat untuk baca ebook dengan mudah.

 
percaya atau tidak, aku guna google je.

Kalau korang buka google, korang akan jumpa link tulis Book, klik link situ.

pastu masukkan tajuk buku yang korang nak cari, kalau korang bernasib baik, korang boleh baca satu buku lengkap tanpa mengeluarkan 1 sen pun kalau tak kira harga letrik dan internet komputer korang. Jadi apa lagi, cuba la guna sekarang.

sumber : google.com

3 ulasan:

  1. tapi awk prasan tak...die ader yang x tunjuk....yang ni saya dah tau lama

    BalasPadam
  2. memang la ada yang tak tunjuk..aku tak bagitau je.lagipun ramai member kat luar yang tak tau. aku berkongsi ilmu je. = =

    BalasPadam
  3. terima kasih untuk informasinya. saya juga sering memanfaatkan feature google book ini untuk mencari/membaca buku dengan gratis :D

    7 Situs Pembocor Rahasia yang MIRIP WikiLeaks

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...