Buried

Poster Buried
"Paul is a U.S. contractor working in Iraq. After an attack by a group of Iraqis he wakes to find he is buried alive inside a coffin. With only a lighter and a cell phone it's a race against time to escape this claustrophobic death trap"
Director:Rodrigo Cort├ęs
Writer:Chris Sparling
cast :Ryan Reynolds


Tadi aku tengok cite ni kat wayang, cite ni dah lama tapi aku still kena bayar rm13 untuk satu tiket. Cerita ni kisah pasal Paul(Ryan Reynolds) yang kena tangkap jadi tebusan di Iraq, dengan berbekalkan lighter ngan telefon dia cuba sedaya upaya untuk keluar dari keranda tu.

cerita ni boleh gak aku cakap cerita piece of shit sebab 90 minit dalam wayang tu aku tengok ryan reynold je dari awal sampai akhir. Tapi jalan cerita dia best.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...