Unblock Red Tube (18+)

Apa itu redtube? Tak tau redtube.com? Redtube ni macam youtube, tapi adult version.. memang kotor la.

Tak dapat view page redtube?  Page Loading Error?
sebenarnya..website2 macam ni memang dah tak boleh bukak..aku tak boleh nak terangkanla siapa punya angkara, tapi berdasarkan maklumat yang aku dengar-dengar dan baca-baca..Internet Service Provider( ISP) di Malaysia telah block laman web pornografi kotor macam ni.. Tapi kalau nak bukak juga..aku boleh baca.tapi kena baca sampai habis la.

Tapi sebelum tu, meh sini kita bincangkan tentang hukum menonton video lucah kotor ni dari sisi Islam.KORANG MESTI TERKEJUT DENGAN APA YANG AKU AKAN TULIS NI.

sabda Rasulullah SAW :
"Janganlah seorang lelaki melihat aurat lelaki yang lain, dan janganlah wanita melihat aurat wanita yang lain"
Sesungguhnya HARAM bagi semua umat Islam untuk menonton video macam ni. Nak tengok rambut(aurat) perempuan pun TAK BOLEH. Apatah lagi kalau nak tengok pornstar perempuan bogel.

la..jadi taklehla nak tengok redtube..memang patut pun kena block. Dari aku sekolah lagi, kawan-kawan semua cerita pasal website ni je.. aku yang tak tengok pun boleh tau.huhu.

Cakap Terima Kasih kat sumber ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...